Werkwijze

Neem contact op

Neem contact op via de mail of telefoon. We spreken uw wensen door zodat ik daar een passende offerte op uit kan brengen. Bij akkoord, maken we een afspraak. 

 

Als de afspraak staat, verdiep ik me in de wensen van de klant en doe ik inspiratie op. 

 

 


Fotografie

reportage:

Met mooie foto's uit verrassende invalshoeken en oog voor detail worden mijn reportages nooit saai. De emotie van de mensen vastleggen maakt dat je bij het terug kijken weer helemaal terug bent bij het evenement!

 

portretten:

Met de juiste verlichting en achtergrond zorg ik voor de juiste sfeer en een professionele uitstraling zijn de foto's uitermate geschikt voor uitingen op socialmedia. 

 

productfoto:

Het is altijd een uitdaging om de producten er zo mooi en aantrekkelijke mogelijk uit te laten zien. Of het nou om een vrijstaand beeld gaat of een luxere uitstraling moet hebben, door middel van de juiste belichting laat ik de producten op hun mooist uitkomen. 

 

architectuur:

Beelden waar alles kaarsrecht moet staan en waar je goed moet kijken hoe het gebouw er op zijn mooist uit komt en je afhankelijk bent van het weer! De uitdaging zit hem in de hoek waaruit je fotografeert om het gebouw op de gevoelige plaat vast te leggen. 

 

specialiteit:

Mijn specialiteit is het fotograferen van gerechten. Mijn liefde voor het fotograferen van voedsel is niet uit te leggen in woorden. Ik werk met echte ingrediënten die samen een foto vormen om van te watertanden. 

 

 


Film

Een film begint met een idee,  van het idee maak ik een script. Op de draaidag gaan we filmen en na afloop zet ik alle fragmenten bij elkaar om er vervolgens een goed lopende film van te maken. Daarna zoek ik er muziek bij, en met nog wat aanpassingen hier en daar monteer ik de film af, en is die klaar voor internet!